Wat doen wij?

Gedreven bouwers in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud, voor particulieren en bedrijven.

Voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren hebben wij de afgelopen jaren de meest uiteenlopende bouwprojecten tot stand gebracht. Wij zorgen er samen met ons vakkundig en betrokken personeel voor dat de wensen van onze klanten in vervulling gaan. Met een luisterend oor en veel deskundigheid zorgen wij voor een optimaal resultaat. Een resultaat dat voldoet aan alle wensen, waardoor onze klanten steevast bijzonder tevreden zijn. En daar zijn wij trots op.

BOUW:

Wij kunnen complete woningen of bedrijfgebouwen voor u realiseren.

Klik hier voor informatie over nieuwbouw 

KLUS:

Ook kunt u bij ons terecht voor kleine klusje aan uw woning of onderhoud/renovaties aan uw woning of bedrijfsgebouw.

Klik hier voor informatie over kleine klussen en renovaties

KUNSTSTOF:

Tevens kunnen wij u optimaal informeren over de onderhoudsarme kunststof goten en kunststof tuinhuisjes.

Klik hier voor informatie over kunststof goten en tuinhuisjes.

 

 

VLOK

Wij zijn ook aangesloten bij de VLOK, een vereniging voor klussenbedrijven die ondersteuning verschaft om de zakelijke kant van een klussenbedrijf zo adequaat mogelijk af te handelen. Ook komt de VLOK op voor de klant van het klussenbedrijf. De VLOK werkt nauw samen met een onafhankelijke geschillencommissie. Deze staat te allen tijde gerand voor de adequate afhandelingen van de gedane werkzaamheden. 

Onze werkzaamheden worden onder VLOKvoorwaarden uitgevoerd. Tevens staan wij dankzij de verbinding aan de VLOK onder toezicht van een onafhankelijke geschillencommissie. 

Meer informatie is terug te vinden op www.vlok.nl.